Afvallen Dongen

Afvallen in Dongen bij SAMM Dongen

Afvallen in Dongen doe je bij SAMM Dongen. Kies voor ons Vytal voedingsprogramma om rustig en blijvend af te vallen of sport met de Vacustep voor extra vetverbranding. Afslanken in Dongen was nog nooit zo gemakkelijk, leuk en effectief.

Afvallen in Dongen met Vytal Leefstijlprogramma

Wil je afvallen in Dongen? Geen jojo-effect of crashdieet, maar rustig aan blijvend gewicht verliezen met een leefstijl die helemaal bij jou persoonlijk past? Kies dan voor afslanken in Dongen met het Vytal leefstijlprogramma.

Afslanken in Dongen en toch voldoende en lekker eten...

Afvallen en toch lekker en voldoende eten. Het kan met het Vytal leefstijlprogramma. En het mooie is: je hoeft niets te eten wat je niet lekker vindt. Dankzij ruim 1500 recepten die dit programma telt, is je weekmenu eenvoudig aan te passen. Je kunt je dagmenu's personaliseren omdat de Vytal-app rekening houdt met onder meer bereidingstijd, allergieën en voedingsvoorkeuren zoals koolhydraatarm, vegetarisch en veganistisch eten.

Meer over het Vytal Leefstijlprogramma.

Vacustep, dé BBB vetverbrander voor afvallen in Dongen

Wil je gericht afvallen in Dongen? Maak voor afslanken in Dongen gebruik van de Vacustep van SAMM Dongen. Vacustep is dé vetverbrander voor BBB: buik, billen en benen. Onze Vacustep is zeer doeltreffend voor plaatselijke vetverbranding. Met deze snelle, efficiënte en veilige training voel je je fit en vitaal, Vacustep vermindert stress en vermoeidheid. Met Vacustep verklein je de omtrek van benen, billen, buik en taille, het resultaat is al binnen een maand zichtbaar.

Afslanken in Dongen, verminder effectief cellulite

Ook verminder je met Vacustep effectief je cellulite dankzij betere doorbloeding van de buitenste huidlaag. Door plaatselijke vetverbranding en de afvoer van afvalstoffen wordt je huid gladder en strakker.

Hoe werkt afslanken in Dongen met de Vacustep?

De Vacustep is een vacuümcabine met daarin een loopband. De cabine trekt je lichaam vacuüm terwijl je rustig loopt. Het vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones. Dit stimuleert  plaatselijke vetverbranding. Dankzij de rustige bewegingen en lage hartslag is deze training is minder vermoeiend en belastend dan een reguliere training. Een Vacustepsessie duurt 30 minuten. Na twintig sessies zijn deelnemers gemiddeld 10 tot 30 centimeter omtrek van buik, billen en benen kwijt.

Meer over afvallen in Dongen met Vacustep.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.