Sportschool Dongen

SAMM sportschool Dongen: sporten voor iedereen

In ons sfeervol ingerichte sportcentrum in Dongen bieden wij een breed aanbod op het gebied van voeding en beweging. In een laagdrempelige sfeer kun je sporten in Dongen op je eigen niveau, onder kundige persoonlijke begeleiding. Wat je persoonlijke doelen ook zijn, bij SAMM sportschool in Dongen haal je ze!

Afvallen bij sportschool Dongen

Wil je afvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Vacustep, de ultieme vetverbrander voor buik, billen, benen en cellulite. Ook bieden wij voedingsadvies in de vorm van ons Vytal Leefstijlprogramma.

Slanker en fitter in Dongen

Ook powerwalking is een uitstekende workout voor wie wil afslanken en fitter wil worden. Hetzelfde geldt voor het hart van onze sportschool in Dongen: onze Milon Cirkel met tien verschillende krachttoestellen en drie fietsen plus drie crosstrainers voor cardiotraining. Met full-body workouts van slechts 35 minuten train je jouw hele lichaam. Met de Milon Cirkel verbeter je jouw kracht en uithoudingsvermogen. Heb je geen tijd of zin om te sporten maar wil je wel een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie? Denk dan eens aan EMS training van Miha Bodytec.

Kun je niet (meer) sporten of bewegen? Bella Body helpt je op weg

Wil je slanker, fitter en sterker worden, maar is voor jou het vanwege lichamelijke klachten moeilijk om aan sport te doen. Dan is Bella Body misschien wel de oplossing die jij al zo lang zoekt. Want met Bella Body spierstimulatie train je jouw lichaam liggend. Je ligt ontspannen en Bella Body spierstimulatie doet het werk. Bella Body helpt je weer op weg naar zelfstandig beter bewegen. En misschien zelfs wel weer naar zelfstandig sporten.

Bewegen en stretchen

Heb je zittend werk en daardoor last van bijvoorbeeld je rug, nek, schouders of heupen? Kom naar SAMM Sportschool Dongen voor effectief bewegen en stretchen. Doe de oefeningen op onze speciale houten Floo toestellen na je training op de Milon Cirkel en je merkt het verschil.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.