Trainen zonder inspanning Dongen

Spieren trainen zonder inspanning

De spierstimulatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die willen afslanken of aan figuurcorrectie willen doen. Ideaal als je wegens je gezondheid geen sport kunt beoefenen, niet sportief bent of het afslanken wilt versnellen. Met de infrarood en de spier stimulerende pads die op de huid worden geplaatst, worden er signalen naar de spieren gestuurd, waardoor deze samentrekken en ook weer ontspannen. Bij sportoefeningen zorgen natuurlijke impulsen van de hersenen ervoor dat de spieren zich samentrekken en ontspannen. Nu doet de spierstimulatie van Bella Body dat voor je terwijl je 40 minuten ontspannen ligt.

Een kuur van 25 sessies van 40 minuten zorgt ervoor dat je buik en rug sterker worden en je figuur verbetert. Boek nu je gratis proefsessie en ervaar trainen zonder inspanning.

Werking

De Bella Body is een doeltreffend systeem voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken.
De uitgekiende combinatie van elektrostimulatie en infraroodtherapie pakt de bekende probleemzones aan.

Je ondergaat zonder moeite tot 1200 spiercontracties per sessie. Met 16 kleefelektroden worden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. Infrarood verhoogt de bloedcirculatie en verzacht de prikkelsensatie. Deze methode is ook zeer geschikt bij rug- en nekklachten. Reeds na enkele behandelingen voel je je spieren verstevigen.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Resultaten

Het effect kun je vergelijken met een intensieve fitnesstraining! Het grote verschil is de zeer comfortabele en luxueuze manier waarop dit resultaat verkregen wordt. Je traint je lichaam, maar dan zonder inspanning!

Blijvend?

Om resultaat te behouden moet je blijvend sporten, fitnessen of op de zeer comfortabele manier van de Bella Body methode. SAMM Bewegen & Voedingsadvies adviseert dit altijd te combineren met de juiste voeding. Bij de intake doen we een meting van je gewicht, vetpercentage, buik- en tailleomvang. Na 6 weken meten we opnieuw en bespreken we de resultaten met jou. Indien je jouw eetpatroon aanpast dan zul je zeker ook nog gewicht gaan verliezen, we helpen je daar graag persoonlijk bij.

Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van om je lichaam te trainen terwijl je heerlijk ligt te relaxen?

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.