Fitness Dongen

SAMM fitness Dongen: kleinschalig, persoonlijk en ongedwongen

Zoek je een fitness in Dongen? Maar houd je niet van de drukke hectische ‘sportschoolsfeer’? Denk dan eens aan SAMM fitness Dongen. In ons kleinschalige fitnesscentrum in Dongen is de sfeer ongedwongen. Kom zelf de ontspannen omgeving van onze boutique fitness ervaren. Het aanbod van sporten en activiteiten voor een fit en gezond leven is breed en dankzij de professionele begeleiding van kundige coaches haal je het maximale uit elke workout.

Voor wie is SAMM fitness Dongen?

SAMM fitness Dongen is er voor iedereen! Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, wat je geslacht is, wat je wilt of kunt bereiken, wij bieden leuke, uitdagende en effectieve workouts voor iedereen, op elk niveau. Wij vinden dat sporten niet alleen gezond moet zijn voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Sporten bij SAMM fitness Dongen, goed voor lichaam en geest

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is de basis voor een lekker en leuk leven. Sporten moet vooral leuk zijn. Bij SAMM fitness Dongen is  sporten aangenaam, ontspannen en gezellig. Niet voor niets kijken veel van onze leden er altijd weer naar uit om even lekker bij ons te komen sporten.

Gratis koffie en thee in onze gezellige coffeecorner

Even lekker fitnessen houdt wat ons betreft niet op na je laatste oefening. Wij nodigen je uit: kom na het sporten even gezellig in onze gezellige koffie- en theehoek zitten om bij te kletsen. Dat maakt je workout bij SAMM fitness Dongen nog leuker. En ook niet onbelangrijk: de koffie en thee zijn gratis.

Niet goed? Geld terug!

Wij houden van tevreden klanten. Daarom geven wij je 'niet goed, geld terug' garantie. Kom je de eerste drie maanden minstens twintig keer sporten en volg je alle instructies van je coach trouw op, maar behaal je niet het beoogde resultaat? Dan mag je jouw abonnement beëindigen en krijg je je geld terug.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.