Personal Trainer Dongen

Personal trainer in Dongen: voel je sterk, strak en energiek

Personal trainer in Dongen gezocht? Bij SAMM Dongen is personal training zeer effectief. Je haalt het maximale uit je training met EMS van Miha Bodytech onder leiding van je personal trainer in Dongen: een strakker lichaam, sterkere spieren en meer energie.

Personal trainer in Dongen, persoonlijk of in duo’s

EMS-training kan onder leiding van je eigen personal trainer in Dongen. Maar vind je het gezelliger om met z’n tweeën te trainen? Ook dat is mogelijk bij SAMM Dongen. Bij EMS Duo PT heb je de personal trainer niet exclusief voor jezelf, je deelt deze uiteraard met je trainingspartner. Echter, door samen te trainen kun je elkaar extra motiveren. En dat werkt soms minstens zo goed als de motivatie van een personal trainer.

20 minuten EMS-training met een personal trainer in Dongen, even effectief als drie uur intensief sporten!

Wat is EMS-training bij SAMM Dongen?

EMS-training bij SAMM Dongen is een personal training voor spier- en conditieverbetering. Je draagt tijdens de workout een speciaal EMS-vest. Dit vest geeft elektrische pulsen aan je spieren. Je voelt dit niet of nauwelijks, maar dit maakt je workout vele malen effectiever dan reguliere training. Train je onder leiding van een personal trainer in Dongen, dan voer je de oefeningen optimaal uit, voor een maximaal resultaat.

Hoe werkt EMS-training van Miha Bodytech?

EMS is de afkorting van Elektro Myo Stimulatie. Tijdens het trainen worden je spieren extra gestimuleerd met elektrische impulsen van buitenaf. Dit zijn dezelfde pulsen die je hersenen naar je spieren sturen, maar dan van buitenaf. Dat betekent extra inspanning van je spieren tijdens het trainen. Je spieren worden veel sneller nog sterker. Bij SAMM Dongen voer je elke EMS-training uit onder leiding van een personal trainer: voor een optimaal effect.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.