EMS Training Dongen

HAAL HET MAXIMALE UIT JE TRAINING MET EMS

Wil je graag werken aan een gezond, sterk en fit lichaam, maar heb je geen tijd of zin om uren in de sportschool te staan? Dan is de nieuwe Miha bodytec trainingsmethode iets voor jou.

Dankzij deze EMS (Elektro Muscle Stimulation) / bodytec is trainen heel effectief en bespaar je enorm veel tijd. Een training duurt maar 20 minuten en je verbrandt ongeveer 500 kilocalorieën. Als je bijvoorbeeld dezelfde tijd gaat joggen of boksen verbrand je maximaal 250 calorieën. Je doet een full body workout in een recordtijd. Haast te mooi om waar te zijn. Maar….dat is het niet.

Bodytec, gebaseerd op EMS-training is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Hoe fijn is dat!!

Bodytec zorgt ervoor dat spieren, waarvan je niet eens wist dat je ze had, worden getraind. Acht grote spiergroepen, zoals de rug, benen, billen, buik en borst worden tegelijkertijd intensief aangespannen door deze (ongevaarlijke) impulsen. Ze voelen aan als een soort tintelingen en zijn qua intensiteit aan te passen.

Een ander voordeel bij het gebruik van bodytec, is dat de dieper gelegen spieren in je lichaam geactiveerd worden. Dit heeft aangetoond een positief effect te hebben bij mensen met (lage) rugklachten, schouderklachten en andere blessures.

De personal trainer doet de oefeningen voor die jij vervolgens actief uitvoert. De impulsen zorgen ervoor dat hele simpele bewegingen een stuk zwaarder worden. Je lichaam ervaart deze weerstand alsof je in een zwembad staat en snel naar de andere kant wilt lopen.

De Bodytec training is een combinatie van spier- en conditieverbetering in slechts 20 minuten training per week.  Deze 20 minuten staan voor 3 uur intensief sporten! Ideaal voor als je geen zin of tijd hebt om lang in de sportschool te staan. 20 Minuten zijn ook voldoende, aangezien er door de stimulatie veel van je spieren wordt gevraagd.

Tijdens de Bodytec training wordt de intensiteit van het EMS-apparaat door de trainer op jou afgesteld. Zo kunnen bepaalde spiergroepen, die je extra getriggerd wilt hebben, zwaarder worden gezet dan andere spiergroepen. Maar ook andersom als je bijvoorbeeld een blessure hebt wordt de intensiteit op die plaats minder zwaar gezet dan bij de overige spiergroepen.

Het is een personal training, zo heeft de trainer veel persoonlijke aandacht voor jou.

Wat doet Bodytec?

Met Bodytec behaal je snel en effectief resultaat op het gebied van huidverjonging, contourverbetering, afslanken, spierkracht en gezondheid. Dat wil niet zeggen dat je naast de trainingen niet op je voeding moet letten. Voor het beste resultaat is het belangrijk om gezond te leven.

Mensen met Artrose, Reuma, fibromyalgie, lage rugklachten of spierdystrofie kunnen door middel van deze training de kwaliteit van leven verbeteren. Doordat extra gewicht of tegendruk er niet aan te pas komen is de belasting op gewrichten klein, terwijl juist de spieren maximaal worden versterkt. Bovendien kun je de bewegingen / oefeningen ook volledig zittend doen.
De spieren worden sterker en er is geen belasting op de gewrichten.

Snel sterker, fitter en slanker!

Wat is bodytec/EMS nou eigenlijk?

Bodytec in het kort:

 • geschikt voor jong en oud, man en vrouw
 • zorgt voor gewichtsvermindering
 • stimuleert de stofwisseling en verbranding van vet
 • figuurcorrectief trainen op de BBB (Buik, Billen, Benen) zones
 • vermindert cellulite, osteoporose en spataderen
 • het resultaat in één programma: spiertraining, een gladde stevige huid en omvangverlies
 • verbetert de doorbloeding van huid en spieren
 • spiergroei / krachttoename
 • vermindert blessures van onder andere rug- en schouderklachten
 • bindweefselversteviging door collageen- en elastine-aanmaak
 • bevordert afvoer van afvalstoffen
 • verhoogt de conditie, het uithoudingsvermogen en de vitaliteit
 • In shape komen tijdens een training van maar 20 minuten
 • Personal training / begeleiding

Naar Bodytec is al heel wat onderzoek gedaan, hieruit zijn de volgende conclusies gekomen:

87% van de deelnemers melden enthousiast duidelijk zichtbare effecten op het figuur; ze kregen een aanzienlijk positiever beeld van hun lichaam.

 • 89% voelde zich steviger en strakker na de training.
 • De EMS-training verminderde het percentage lichaamsvet met maximaal 4% binnen 6 weken
 • Vrouwen verloren gemiddeld 1,5 cm omvang van taille en heupen.
 • Mannen verminderden hun buikomvang met maar liefst 2,3 cm, waarbij steeds gelijktijdig een spieropbouw van 1-2 cm op benen, bovenarmen en borst werd gemeten.
 • 88% van de deelnemers had een duidelijke vermindering van rugklachten!
 • 40% van de deelnemers had voor het begin van de training chronische rugpijn. Na 6 weken training was dat nog slechts 9%! Bij 44% van de deelnemers met chronische rugklachten was de pijn volledig verdwenen.

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFWEEK AAN.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij SAMM Dongen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

Gratis Proefweek

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.