Lijfstijl Dongen

Bij Juvenalis en Madonna’s begeleiden we je snel en effectief als je wilt afvallen. Natuurlijk wil je duurzaam afvallen. Daarom meten we regelmatig jouw lichaamssamenstelling: een check dat je daadwerkelijk vet verliest. Samen met jouw coach kies je voor een aanpak die past bij jouw eetvoorkeuren en jouw leefpatroon.

We maken het gemakkelijk

Om het afvallen nog gemakkelijker te maken, ondersteunen we je met een handige app. Deze app helpt je om het programma vast te houden, maar ook om wijzigingen te noteren waardoor jouw coach je de beste adviezen kan geven.

Lekker voor jou en je huisgenoten

Terwijl jij afvalt, eten je huisgenoten er smakelijk van mee. Lekkere ingredienten, zo uit de winkel. Je past je menu aan in overeenstemming met jouw wensen en die van je huisgenoten. Ook lekker nadat je jouw afvaldoel hebt behaald.

Je blijft energiek en fit

Wist je dat afvallen iets heel anders is dan jezelf uithongeren. Integendeel: door voldoende te eten met de juiste samenstelling, blijf je energiek en fit.

Wij streven bij Juvenalis en Madonna’s naar een gezonde geest in een gezond lichaam voor onze leden. Dat doen we snel, veilig en effectief. Wil jij afvallen, dan moet je zeker kennis maken met ons.

nieuwe titel

introtekst