HAAL HET MAXIMALE UIT JE TRAINING!

Wil je graag een aantal kilo’s kwijt, wil je je figuur verbeteren of wil je je fitter en vitaler gaan voelen én dus beter in je vel zitten? Dan ben je bij SAMM Bewegen & Voedingsadvies aan het goede adres. 

Dat je twijfelt tussen alle hedendaagse methodes en mogelijkheden is niet zo vreemd! Er is zoveel op de markt…maar wat werkt er nu voor jou? Dat bespreken we graag tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. We kijken samen naar jouw persoonlijke wensen en doelen. We houden een figuuranalyse en op basis hiervan in combinatie met je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is.

Benieuwd wat SAMM Dongen voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of proefles. Ervaar zelf hoe je op een leuke en verantwoorde manier bij ons kunt afvallen, bewegen en tegelijkertijd kunt ontspannen. Samm Dongen is er voor mannen en vrouwen, van jong tot oud. 

Interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voordelen MILON:

  • Slechts 35 minuten training (inclusief warming-up)
  • Minimaal 2 x trainen per 10 dagen, maximaal 2 x per week
  • 30 % meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd
  • Stimuleert tot 15 keer meer de vetverbranding t.o.v. reguliere fitnesstraining
  • De automatische instelling en elektronische beveiliging van de toestellen zorgen ervoor dat je niets kunt forceren of blesseren. Geschikt voor jong en oud, beginnende en gevorderde sporters.

Wat is de Milon Cirkel?

SAMM Dongen heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen die je met elkaar afwisselt: 6 krachttoestellen van 1 minuut en 2 cardiotoestellen van ieder 4 minuten. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart, zodat je altijd veilig en optimaal traint. Je kunt niets verkeerd doen. In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen.

Gewichtsverlies?

De Milon Cirkel dwingt uw lichaam om zich aan te passen aan de specifieke
krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

Liever sneller afvallen? Een voedingsschema helpt bij het versnellen van het afvalproces.

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur! Spieren maken slank! De Milon Cirkel werkt sneller dan gewoon fitnessen.

Door 2x per week spieren trainen wordt u echt geen bodybuilder! U
wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voelt u de positieve effecten van deze training. En dat allemaal zonder spierpijn!

Sport nu met een gratis proefweek (2x p.w.)!

Vragen? Neem contact op.