Training zonder inspanning

Vrijblijvend kennismaken

Spieren trainen zonder inspanning

Dat kan met behulp van de Bella Body! Deze spierstimulatie is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die willen afslanken of aan figuurcorrectie willen doen. Ideaal als je snel resultaat wilt bereiken, als je wegens je gezondheid geen sport kunt beoefenen, of als je niet sportief bent. of het afslanken wilt versnellen. Met de infrarood en de spierstimulerende pads die op de huid worden geplaatst, worden er signalen naar de spieren gestuurd, waardoor deze samentrekken en ook weer ontspannen.
Bij sportoefeningen zorgen natuurlijke impulsen van de hersenen ervoor dat de spieren zich samentrekken en ontspannen. Nu doet de spierstimulatie van Bella Body dat voor je terwijl je 40 minuten ontspannen ligt.
Een kuur van 25 sessies van 40 minuten zorgt ervoor dat je buik en je rug sterker worden en je figuur verbetert.
Boek nu je gratis proefsessie en ervaar trainen zonder inspanning.

Werking
De Bella Body is een doeltreffend systeem voor spierversteviging en moeiteloos plaatselijk afslanken. De uitgekiende combinatie van elektrostimulatie en infraroodtherapie pakt de bekende probleemzones aan, zoals taille, buik, billen en benen.

Je ondergaat zonder moeite tot 1200 spiercontracties per sessie. Met 16 kleefelektroden worden gelijktijdig 8 spiergroepen gestimuleerd. Infraroodwarmte verhoogt de bloedcirculatie en verzacht de prikkelsensatie. Deze methode is ook zeer geschikt bij rug- en nekklachten. Reeds na enkele behandelingen voel je je spieren verstevigen.

Resultaten
Het effect kun je vergelijken met een intensieve fitnesstraining! Het grote verschil is de zeer comfortabele en luxueuze manier waarop dit resultaat verkregen wordt. Je traint je lichaam, maar dan zonder inspanning!

Blijvend?
Om resultaat te behouden moet je blijven sporten, fitnessen of op de zeer comfortabele manier van de Bella Body methode. SAMM Bewegen & Voedingsadvies adviseert dit altijd te combineren met de juiste voeding. Bij de intake doen we een meting van je gewicht, je vetpercentage, je buik- en je tailleomvang. Na 6 weken meten we opnieuw en bespreken we de resultaten. Indien je je eetpatroon aanpast dan zul je zeker ook gewicht gaan verliezen. We helpen je daar graag persoonlijk bij.

Zeg nu zelf, wie houdt er niet van om je lichaam te trainen terwijl je heerlijk ligt te relaxen?
Ervaar het zelf met een gratis proefles bij Samm Bewegen & Voedingsadvies in Dongen.

Sport nu met een gratis proefweek (2x p.w.)!

Vragen? Neem contact op.